Schermopname 60
Nieuws

Energiezuinig verwarmen, koelen & ventileren Volledig in de vloer ingewerkt: Jaga Clima Canal.

Jaga vloerconvectoren bieden de ideale klimaatoplossing. Ze zorgen voor een comfortabele warmte én koeling bij een zeer laag geluidsniveau, zonder daarbij het zicht naar buiten te belemmeren.

Bekijk alle artikels

Jaga Clima Canal is meer dan enkel een verwarming. De toestellen kunnen optioneel voorzien worden van een ventilatieaansluiting om volledig onzichtbaar te zorgen voor comfortabele en voorverwarmde luchtverversing. In combinatie met een warmtepomp wordt de Jaga Clima Canal bovendien een krachtige koeler.

De brede inzetbaarheid van onze vloeroplossingen is de reden waarom ze reeds jarenlang geplaatst worden in diverse type gebouwen wereldwijd. Dit in zowel woningen en kantoren, als in publieke ruimten, overheidsgebouwen, winkelcentra en culturele gebouwen. Hét alternatief op vloerverwarming dankzij de uiterst snelle reactietijd. Stil, energiezuinig en zeer goed regelbaar maakt dit een zeer aangenaam toestel voor de eindgebruiker. Ontdek onze vloeroplossingen!

Geen last meer van koudeval bij grote raampartijen

De neerwaartse koude luchtstroom bij glaswanden zorgt vaak voor een onbehaaglijk comfortgevoel. Jaga Clima Canals zorgen voor een warme luchtgordijn. De koude luchtlaag van het raam wordt tegen de vloer aangezogen, opgewarmd en vermengd met de warmere bovenlucht, waardoor een evenwichtige en gelijkmatige comforttemperatuur wordt bereikt.

Volledig aanpasbaar aan uw ontwerp Jaga Clima Canals staan voor krachtige klimaattechnologie in minimale inbouwdiepte. Na afwerking blijft enkel nog een rooster zichtbaar dat met een breed keuzegamma aan kleuren en materialen perfect aan de ruimte kan worden aangepast. Zo geniet u een brede keuze in zowel aluminium als houten roosters. Alle roosters zijn bovendien standaard voorzien om een doorlopend effect mogelijk te maken. Het volledige binnenwerk wordt onzichtbaar doordat alle interne onderdelen donkergrijs gelakt zijn.

Schermopname 62

Speciale wensen?
Voor maatwerk denken we graag met u mee

Onze vloeroplossingen kunnen de meest specifieke wensen voor uw ontwerp waarmaken. Ons team aan ingenieurs denkt graag met u mee omtrent de meest geschikte oplossing voor uw project.

*Speciale hoeken
*Afwijkende lengte- of breedtematen
*Doorlopende installatie onder tussenwanden, langs steunpilaren...
*Specifieke RAL-kleur gewenst

Specifiek project voor ogen? Laat uw gegevens achter. Wij nemen contact met u op voor een oplossing op maat van uw project!