Schermopname 13
Nieuws

Ken jij de Cedral gevelstroken? Vlot verwerkbaar én leverbaar uit stock.

Traditionele bouwmaterialen worden schaars, levertijden lopen op en een uniforme kwaliteit is eerder een uitzondering. Cedral heeft dé innovatieve oplossing! Vezelcement, een hoogwaardig en duurzaam bouwmateriaal geproduceerd met grondstoffen van natuurlijke oorsprong. Cedral sidings zijn het ideale gevelmateriaal voor elk residentieel of utiliteitsgebouw. Vraag een gratis staal aan en ontdek Cedral Sidings.

Bekijk alle artikels

Duurzaam materiaal
Gevelstroken of sidings worden gemaakt uit vezelcement wat zorgt voor een warme en tijdloze uitstraling en een authentieke look. Vezelcement is een robuust bouwmateriaal dat bestaat uit een mengsel van water, cement, pigmenten en vezels. Zo ontstaat een duurzaam bouwmateriaal dat optimaal beschermt tegen koude, regen en wind. Het combineert ook feilloos met isolatie langs de buitenzijde, wat de energie-efficiëntie ten goede komt.

Vormvast & uniforme kwaliteit
Vezelcement is eenvoudig te bewerken. In tegenstelling tot hout zijn Cedral sidings ook veel vormvaster en minder onderhevig aan weersomstandigheden. De kwaliteit van de vezelcementplanken is trouwens constant. Een garantie die hout moelijker kan bieden omdat het vaak afkomstig is uit verschillende locaties.

Uitstekende brandreactieklasse
Is er twijfel tussen houten planken of vezelcement gevelstroken? Dan werkt het brandveilige karakter van vezelcement vast overtuigend. In vergelijking met hout hebben vezelcement sidings een uitstekende brandweerstand. Met brandreactieklasse A2-s1, d0 is vezelcement volgens de Europese normen dan ook een “niet -ontvlambaar” product. Het ontwikkelt bij brand nauwelijks rook en vormt geen brandende druppels. Cedral sidings zijn daarmee niet alleen een mooie, maar ook een veilige keuze.

Uitgebreid kleurenpalet, gekleurd in productie
In het gamma gevelstroken vind je tal van standaardkleuren. Voldoende om elke gevel te personaliseren in één kleur of te kiezen voor een combinatie van enkele warme kleuren. In tegenstelling tot houten planken zijn vezelcement gevelstroken al geverfd of gecoat in productie. Ze behouden ook jarenlang hun uniforme kleur.

2 plaatsingsmogelijkheden
Cedral sidings zijn beschikbaar in twee afwerkingen: ‘Lap’ (overlappende plaatsing) en ‘Click’ (tand-groef plaatsing). Je kan de sidings horizontaal of verticaal plaatsen en spelen met de legrichtingen. Designmogelijkheden genoeg!

Het Cedral-gamma omvat ook alle accessoires om de gevel mooi af te werken. Schroeven en clipsen zorgen voor een feilloze en snelle montage. Een reeks profielen in dezelfde kleuren garanderen een perfecte afwerking van hoeken en randen. Leverbaar uit stock. Het volledige gamma is te allen tijde beschikbaar in onze magazijnen.

Vraag een gratis staal aan en ontdek Cedral Sidings