Id10143508 Kidsroom 1 Mmk08 In 2 Ggu
Nieuws

2in1 en 3in1 VELUX dakvensters die woningen omtoveren in lichtparadijzen.

Beschikbaar in een gemotoriseerde variant op zonne-energie en manuele varianten met opening onderaan of bovenaan, de 2in1 en 3in1 VELUX dakvensters zorgen voor een dubbele of driedubbele hoeveelheid daglicht in één enkele installatie.

Bekijk alle artikels

Dakvensters zijn een uitstekende manier om woningen te transformeren en om de hoeveelheid daglicht in woonruimtes te vergroten. De 2in1 en 3in1 gamma is ideaal voor ruimtes groter dan 10 m² en combineert een aantal belangrijke voordelen: 

  • Design en meer natuurlijk licht
    De extra smalle profielen bieden niet alleen een verbeterd design, maar ook tot 249% meer licht dan een standaard enkel dakvenster.   
  • Prijs-kwaliteit verhouding
    De 2in1 dakvenster biedt een prijsvermindering van 10-15% in vergelijking met het combineren van twee standaard dakvensters.
  • Een gevoel van ruimte
    Dit model dakvenster verandert donkere ruimtes in lichte, leefbare kamers en biedt een prachtig panoramisch uitzicht. 
  • Invallend licht controle en hitte bescherming
    In combinatie met binnengordijnen die het licht reguleren en buitenbeschermingen die tegen de warmte beschermen, biedt dit type dakvenster een zeer comfortabel binnenklimaat.

Niet alleen dragen deze producten bij tot een gezond binnenklimaat om te werken en te leren, ook wordt 90% van de producten geleverd in plasticvrije verpakkingen en gemaakt van een uniek materiaal op basis van papier, wat zorgt voor een duurzamer milieu.