Omnicol Test Emmer
Nieuws

Tegels verlijmen op een anhydrietvloer doe je met ADP FLOOR van Omnicol.

Zie jij het plannen van een anhydrietvloer tegelen ook als een uitdaging? Dat kunnen wij ons best voorstellen. De regel om zo’n vloer te kunnen betegelen is immers dat het restvochtgehalte maximaal 0,5 gew.% mag zijn en dat luistert erg nauw. De droogtijd kan oplopen tot wel 12 weken. Het tegelen zelf vergt een aantal handelingen met uitgekiende producten. Voor een probleemloze kwaliteitsvloer die lang meegaat zijn niet alleen een goede tijdsplanning, maar ook vakmanschap onontbeerlijk.

Bekijk alle artikels

Met de nieuwe tegelpasta ADP FLOOR stabicol tegel je direct op de anhydrietvloer met een restvochtgehalte tot max 2,0 gew.%.
Je kunt dus veel sneller starten omdat de vloer minder lang hoeft te drogen. Dat halveert de wachttijd mogelijk tot 6 weken, uiteraard afhankelijk van de omstandigheden. Je brengt ADP FLOOR stabicol direct aan op de vloer, voorstrijk is niet nodig. Dat scheelt nog meer kostbare tijd, én geld; je haalt de bouwplanning beter en werkt efficiënter.

ADP FLOOR stabicol; sneller, efficiënter en nog makkelijker een anhydrietvloer betegelen.

Nieuwe innovatie

Ook in 2022 zetten we weer volop in op het voorlopen in ontwikkelingen en het introduceren van innovaties. Binnenkort introduceren wij onze nieuwe TP4 ALL stabicol. De naam zegt het al, een nieuwe pastategellijm voor al je klussen voor wand- én vloertegels. Stofvrij, makkelijk voor kleine werkjes, deksel eraf en gaan. Zo heb je nog meer keuze om perfect werk af te leveren.