Cpe Truck
Nieuws

7 pijlers voor een succesvol partnership.

Voor dak- en gevelmaterialen kan je als professional al sinds 1988 bij ons terecht. Dat staat vast. Maar ken je onze 7 pijlers voor een succesvol partnership al? Bij CPE staat onze langetermijn klantrelatie centraal en blijven we investeren om steeds de beste service, producten en oplossingen aan te bieden.

Bekijk alle artikels

PIJLER 1: LEVERINGEN OP MAAT

CPE specialiseert zich sinds 1986 als groothandel van dak- en gevelmaterialen voor professionele aannemers. Met een centraal distributiecentrum in Genk en 8 filialen verspreid over Vlaanderen en Wallonië, vind je er voor meer dan 20.000m2 aan uitsluitend A-merken.

Zelf afhalen? Leveren in jouw magazijn, op de werf of op het dak? We hebben steeds een oplossing op maat voor je klaar. En lukt het niet om jouw bestelling tijdens de openingsuren op te halen? Geen probleem, laat je bestelling klaarzetten in een van onze nachtsassen en haal ze af wanneer het je past.

PIJLER 2: SHOP ONLINE

Online shoppen is ondertussen niet meer weg te denken uit ons leven. Daarom vernieuwden we onze CPE webshop volledig en kan je er vanaf 1 april (neen, het is geen grap) 24/7 terecht voor al onze stockartikelen. Je krijgt er, net als in onze 8 filialen, uiteraard dezelfde service met leveringen op maat. Meer nog, je kan er ten allen tijde jouw facturen, offertes en bestellingen op 1 centrale plaats raadplegen. Kijk maar eens op shop.cpe.be en vraag je login aan.

PIJER 3: PRODUCTIE OP MAAT

Of het nu gaat om plooiwerken in zink, koper, aluminium, pvc,… of zaag-, boor- en freeswerk van houten plaat- of geventileerde gevelmateriaal, we gaan er in al onze filialen direct mee aan de slag. Geen plooibank of zaagmachine in jouw filiaal? Geen probleem, dit maken we in ons centraal distributiecentrum met de grootste zorg klaar. Bestel je voor 12 u, dan ligt je bestelling de volgende werkdag al voor je klaar.

PIJLER 4: ADVIES & CALCULATIES

De beste materialen vragen de beste plaatsing. Jij gaat als professional steeds met de grootste zorg aan de slag. Maar misschien heb je wel eens technisch advies nodig of de kijk van iemand anders op een specifieke

situatie? Dat kan. Ons technisch support team staat vrijblijvend klaar voor al je vragen. Dat kan gaan over windbelastingsberekeningen, het inschatten van materiaalhoeveelheden, werkvoorbereiding of dus gewoon een nieuwe kijk op een (dak)probleem.

PIJLER 5: ASSISTENTIE OP DE WERF

Is advies alleen onvoldoende, dan assisteren onze technische medewerkers je graag ter plaatse op de werf of helpen ze je met je werfopstart. Deze gratis service bieden wij aan dakdekkers na technische vorming in een van onze Firestone RubberGard epdm opleidingscentra. Vraag ook zeker naar onze inspectieservice, waarin we je bijstaan met tussentijdse controles en een finale inspectie van het dak. Zo ben je zeker van correcte opvolging van de verwerkingsrichtlijnen en de duurzaamheid van de dakbedekking.

PIJLER 6: GRATIS OPLEIDINGEN

EPDM, bitumen, zink, gevel, groendak,…Om succesvol te zijn en te blijven bieden we constant opleidingen aan voor alle facetten van dak en gevel. Zo onderscheiden onze klanten zich kwalitatief in de markt. Eén van onze gratis theoretische of praktijkgerichte opleidingen volgen? Check www.cpe.be voor het recentste opleidingsaanbod in onze verschillende opleidingscentra..

PIJLER 7: JE PERSOONLIJKE ACCOUNTMANAGER

Leveringen op maat, productie op maat, advies op maat… Je hebt het al begrepen, wij gaan voor de persoonlijke aanpak. En we gaan nog een stap verder, per filiaal hebben we een of meerdere accountmanagers actief zodat iedere aannemer, groot of klein, steeds zijn eigen persoonlijke aanspreekpunt heeft voor al zijn vragen.