Luxlight Buiten Dak Halfopen Klein Bestand
Nieuws

Daglicht via het plat dak, wat een energieboost!.

Tijdens de coronatijd hebben we massaal van thuis uit gewerkt en geleefd. Ons huis werd opeens ook onze werkplek en klaslokaal. We gingen stilstaan bij dingen waar we vroeger niet bij stil stonden. Neem bijvoorbeeld daglicht. Daglicht werd tijdens de corona periode opeens heel kostbaar.

Bekijk alle artikels

Daglicht via het plat dak naar binnen toe halen, dit is toch nog een heel andere beleving dan het verticale daglicht.

In de zomer de vroege zonnestralen je woning in laten schijnen en in de middag bij felle zon het zonne-screen omlaag doen zodat de warmte buiten blijft. Beter kun je het bijna niet krijgen!

Ons Illumy model met 5 ° glashelling, Crystall HR+++ triple glas met een totale Uw-waarde van 0.59 w/m²K, een mooi design en 1 groot glasvlak geeft het mooiste daglicht in jouw woning.

Naast de Illumy hebben wij ook nog andere modellen lichtstraten die zorgen voor optimaal daglicht in jou woning. Al onze lichtstraten zijn verkrijgbaar met zonne-screen.

Onze lichtstraten zijn snel leverbaar, onze levertijd staat namelijk op max. 14 dagen! Ook het plaatsen gebeurt door onze eigen mensen. Kortom, niets anders dan voordelen met onze lichtstraten.

Daglicht geeft een mens meer energie!!!

Wilt u meer informatie over onze lichtstraten? Dat kan! Bezoek gerust onze website: www.luxlight.eu