Nb Kw4 Velux2
Nieuws

De nieuwe 2in1 en 3in1 VELUX® dakvensters met bediening onderaan: een oase aan natuurlijk daglicht met panoramisch uitzicht.

Meer daglicht en een beter uitzicht

De nieuwe VELUX dakvensters zijn verkrijgbaar met twee of drie vensters en openen tot wel 45° met een elegante handgreep aan de onderzijde.

Bekijk alle artikels

De opening naar buiten geeft bewoners een prachtig ononderbroken panoramisch uitzicht zonder dat het raam in de weg zit – je staat als het ware op een balkon. Het strakke design en de slanke profielen van de 2in1 en 3in1 dakvensters bieden een ruimtelijk effect en zorgen voor meer daglicht in de woning.

Eenvoudig te installeren
Het enkele frame met 2 of 3 vensters maakt de installatie van deze dakvensters gemakkelijker dan ooit. Alle vensters kunnen uitgenomen worden om het product minder zwaar te maken, waardoor het dakvenster vlotter van beneden naar het dak kan worden gebracht. De installatie van de module met één frame gebeurt volgens eenvoudige en bekende principes, maar met minder onderdelen. Er is ook slechts één binnenbekleding en één installatie nodig om het voordeel van meerdere vensters te verkrijgen.

Symmetrische en asymmetrische maten, afgestemd op persoonlijke ontwerpvoorkeuren
Het 2in1 uitzetbaar dakvenster is verkrijgbaar in acht verschillende maten met zowel symmetrische als asymmetrische varianten om te beantwoorden aan ieders persoonlijke ontwerpvoorkeur. Het 3in1 dakvenster is in twee maten verkrijgbaar. Alle maten zijn beschikbaar in twee verschillende glastypes, dubbel glas of 3-voudig glas, die een nog hoger thermisch rendement bieden en garant staan voor optimale flexibiliteit om een ruimte te transformeren met daglicht.