Walth1
Nieuws

URSA Roadshow & Walth Pelt opent haar deuren bij de Open Bedrijvendag.

URSA Roadshow

Isolatie-experte Annelies Ruysen komt naar Walth om alle details over de producten van URSA toe te lichten: Donderdag 29 september in Walth Sint-Truiden (15u-17u)

Dit houdt een korte trainingssessie in over de laatste isolatietrends. Daarnaast bieden wij een hapje en een drankje aan!

Bekijk alle artikels

Walth Pelt opent haar deuren bij de Open Bedrijvendag

Ontdek onze Walth-vestiging in Pelt op zondag 2 oktober op de Open Bedrijvendag. Neem een blik achter de schermen van onder meer de moderne en vernieuwde zagerij die dan operationeel zal zijn. De productie van kasten in de schrijnwerkerij wordt getoond en ook de DHZ-winkel zal die dag uitzonderlijk geopend zijn. Daarnaast zijn er heel wat boeiende activiteiten voor jong én oud. Zo komt houtzager Wood Carving Geens op bezoek, is er een demo met houtlaser onder leiding van Dirk Moonen en een prijsvraag met als hoofdprijs een ballonvaart. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkasteel en er is een verrassing voorzien voor elk kind. Verder komt Knauf on Tour langs. Dit is een unieke mogelijkheid kennis te maken met onze partner Knauf. Knauf is er met een special Knauf-on-tour truck waar u de Knauf-professionals kunt ontmoeten. Er is uiteraard de mogelijkheid om te genieten van een lekker hapje en een drankje. Kom ons dus zeker bezoeken op de Voka Open Bedrijvendag 2 oktober 2022 in Pelt van 10u t.e.m 17u!