Afbeelding Omni Collage
Nieuws

PRIMERS VOOR DE STUKADOOR VIND JE BIJ OMNICOL.

Omnicol is bij veel vakprofessionals bekend van de constructieve- en tegellijmen, maar de stukadoor kan ook bij ons terecht voor pleistermortels en bijpassende multi-inzetbare voorstrijken/primers.

Bekijk alle artikels

Vakmensen willen kwalitatief goed werk afleveren. Als stukadoor begin je dan met een primer die goed hecht én vochtregulerend werkt waardoor je je pleisterwerk op een makkelijke en correcte manier kan afwerken. Door de verschillende ondergronden is het daarom essentieel dat je het correcte product gebruikt voor de juiste ondergrond. Voor iedere ondergrond hebben we een maatwerk voorstrijk/primer beschikbaar.

Maak kennis met 4 toppers onder de primers :

Zv Omnibind Can10Liter

ZV omnibind : ideaal voor snelbouw

Dé perfecte zuigkrachtverlagende, reuk- en kleurloze primer is ZV omnibind, die als voorbehandeling gebruikt wordt op (sterk) zuigende ondergronden, zoals bijvoorbeeld snelbouwstenen. Zowel toepasbaar voor binnen als buiten. Doordat de primer kleurloos is, wordt de kans op doorschijnen vermeden. Verdunbaar tot 1 op 9.

B2 Multi Omnibind

B2 MULTI omnibind : ideaal voor alle ondergronden,

Deze hechtingsbevorderende en zuigkrachtverlagende diepgrondeer is voor gebruik als voorbehandeling onder cement-, kalk- en gipspleisterlagen. In het bijzonder is B2 MULTI omnibind zeer geschikt voor plafondtoepassingen.

Grip Omnibind Emmer 15 Kg

GRIP Omnibind : sneldrogende primer voor gesloten ondergronden

Deze primer met korrel is ideaal voor gesloten ondergronden zoals beton én is sneldrogend. Je kan hem ook gebruiken op diverse andere ondergronden zoals bestaand tegelwerk of pleisterlagen.

Fix R Omnibind

FIX+ R omnibind: sneldrogende hecht- en toeslagmiddel

Dit is een sneldrogend hechtmiddel voor voorbehandeling onder cement- en kalkpleisterlagen. De dun vloeibare eigenschappen zorgen voor een korte droogtijd op gladde en gesloten ondergronden zoals beton en bestaand tegelwerk. Als verdund hechtmiddel is het geschikt voor poreuze ondergronden waarbij direct nat-in-nat een cement- of kalkpleister kan worden aangebracht.

Al onze primers zijn aan te brengen met spuitapparatuur, roller of borstel. Interesse in een staal? Contacteer ons op T. 013/78 08 60. Voor meer informatie over voorstrijken, kun je ook kijken op ons eerder geschreven blog.