Knauf Visual
Nieuws

Knauf Discovery Days 2022: Een interactieve wereld van binnen- en buitenafwerking.

Met een eigen beurs van bouw- en renovatietechnieken verwelkomt Knauf straks weer alle professionals uit de bouwsector. Knauf Discovery Days, die zullen doorgaan op 29 & 30 september op de site van Tour & Taxis in Brussel, brengt voor de derde keer tal van nieuwe producten, diensten en toepassingen onder één dak.

Bekijk alle artikels

Van akoestische absorptie met een designlook over duurzame minerale wol tot vernieuwende pleisters en gipsplaten die hun technische gelijke niet kennen. Knauf stelt de nieuwigheden zo interactief mogelijk voor met infosessies, demonstraties en gepersonaliseerd advies.
Waarom verdienen de Knauf Discovery Days een plek in uw agenda? Omdat de snelle evolutie in de wetgeving en in de noden en verwachtingen van opdrachtgevers de innovatie in de bouwsector aanwakkert. Bijblijven is dus de boodschap. Redenen te over om een kijkje te nemen op deze veelbelovende editie van de Knauf Discovery Days. Op deze beurs, gereserveerd voor professionals, ontdekt u tevens de meest recente oplossingen inzake digitale tools, isolatie, afwerking en Knauf Blue, en dat zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

De Knauf Discovery Days vinden plaats op donderdag 29 september en vrijdag 30 september van 10 tot 18 uur

Locatie: Tour & Taxis in Brussel

Deelname is gratis. Inschrijven kan op https://www.knaufdiscovery.be/nl/