Recticel Premiegids1
Nieuws

Informeer je klanten goed en vraag vandaag nog dé premiegids voor het isoleren van residentiële gebouwen.

Als stimulans om energiebewuster te renoveren, geeft de overheid een uitgebreid aanbod aan steunmaatregelen. Daar geen gebruik van maken, is zonder meer zonde. Want naast de besparing op de energiefactuur, de vermindering van de CO2-uitstoot, het extra comfort en de meerwaarde van de woning die jouw klant zo bekomt, zorgen de financiële ruggensteuntjes van de overheid ervoor dat jouw klant zijn investering in energiezuinige renovatiemaatregelen nog sneller heeft terugverdiend.

Bekijk alle artikels

In deze premiegids zetten we alles op een rij in verband met de isolatiepremies in 2022 zodat je jouw klant correct kan informeren en leggen we uit hoe je met Recticel Insulation de isolatiewaarden voor 2050 behaalt.

Vraag meteen jouw gids aan met een handig overzicht van alle isolatiepremies. Via www.premiegids.be kan je de gids aanvragen met meer info over Mijn VerbouwPremie in Vlaanderen en de isolatiepremies in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Via www.guidedesprimes.be kan je de gids aanvragen met meer info over de isolatiepremies in Wallonië en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

We geven je als bouwprofessional graag ook alle info over Mijn VerbouwPremie mee tijdens één van onze infosessie bij Recticel Insulation, Zuidstraat 15 in 8560 Wevelgem. Meteen krijg je dan ook een blik achter de schermen met een fabrieksbezoek. Schrijf je hier in voor één van de premie infosessies op donderdag 17/11 of op dinsdag 13/12, telkens om 14.30 u. Schrijf je hier in: https://www.recticelinsulation.com/be-nl/infosessies-over-mijn-verbouwpremie