Nb Kw4 Luxlight
Nieuws

Terugblik 2022 en vooruit kijken naar 2023.

Het einde van het jaar is alweer in zicht… Allereerst willen we daarom onze klanten en relaties bedanken voor alle mooie projecten en samenwerkingen.

Bekijk alle artikels

In 2022 heeft Luxlight een mooi jaar gehad. We hebben voor uitdagingen gestaan, waaronder de enorme prijsstijgingen. Ondanks deze prijsstijgingen hebben we er alles aan gedaan om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Helaas is dit niet altijd gelukt waardoor ook wij genoodzaakt waren om de prijzen aan te passen. We hebben het belang van de klant hier altijd in meegenomen en niet alle prijsstijgingen doorgevoerd. Zo kunnen we de kosten samen delen. Een stukje voor Luxlight en een stukje voor de klant.

Buiten de uitdagingen hebben we ook successen gevierd. Onlangs heeft Luxlight de FD Gazelle Award gewonnen en hebben we samen met de klant vele mooie projecten mogen realiseren.

In 2023 staat ons een mooie uitdaging tegemoet. De markt is aan het veranderen en uiteraard veranderd Luxlight mee. Zo gaan we er in 2023 alles aan doen om de klant nóg beter te helpen, Luxlight nóg beter op de kaart te zetten en onze mooie producten te blijven plaatsen.

Wij wensen al onze klanten en relaties een stralende jaarwisseling toe en we spreken jullie graag weer in het nieuwe jaar!